Www

13.11.2022

Zdravé a krásné zuby

Zdravé zuby vždycky vypadají krásně. A opravdu neznám nikoho, který by o své zuby nepečoval a zároveň by vypadaly pěkně. I když samozřejmě nějaké výjimky jsou, že někdo má opravdu geneticky tak dokonale zdravé zuby, že ani nepotřebuje vůbec žádnou péči. Tohle ale neznamená fakt, že byste si neměli vůbec čistit zuby. Vemte si, že zápach z úst nevyřeší opravdu to, že budete spoléhat na nějakou genetiku, že máte v rodině zdravé a krásné zuby s pevnou sklovinou. Tak tohle tedy ne. A už jenom ten skvělý pocit, že si čistíte zuby kvalitním zubním kartáčkem a taky zubní pastou vám nevynahradí to, že by vám potom nepáchne vážně od pusy.

Zdravé zuby vypadají pěkně.

A věřte mi, že je to opravdu nepříjemný pocit, když na vás někdo promluví a ihned cítíte jeho zkažený dech. Je to opravdu velice nepříjemné. Tohle se mi stalo jednou a říkám vám, že je to velice děsné a snad i velmi ostudné. Byla jsem v metru a potřebovala jsem se na něco zeptat a po ruce byl jeden pán, který vypadal opravdu slušně oblečený. Jenomže když na mě ten pán promluvil, tak jsem málem omdlela.

O zuby pečuji pravidelně.

Kdybyste cítili ten jeho dech, asi omdlíte! A pro to opravdu nedám dopustit na kvalitní zubní péči, tak chodím do zubní ordinace v Praze, kde jsem velice spokojená. A taky kolikrát jsem už slyšela, že zubní ordinace v Praze je opravdu profesionální a má kvalitní přístup a taky má skvělé webové stránky, na které se můžete podívat, protože tam nalezete všechny potřebné informace, které potřebujete vědět, jak pečovat o zuby a jak je mít stále krásné a zdravé. Tak se nebojte si do zubní ordinace v Praze zajet nebo se tam alespoň podívat, protože za to nic nedáte. A věřte mi, že zdravé zuby vypadají krásně a dokážou vás taky omladit třeba i o deset let. Tak zkusíte pražskou zubní ordinaci https://clinicplus.cz/? Třeba se vám tam zalíbí a zkusíme profesionální zubní péči.